Wednesday, September 7, 2011

Wordless Wednesday : Boleh mah..

Shery Lilie, boleh apa.. :-p



Aki : Jenis tak kisah.. ho ho ho..

by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

oyen iyrid said...

apakah post ko ni??hahahaha

echaRierie said...

owh..pakai beg perempuan ka?
sa rasa cool lelaki mcm tue..hihihi..

Elih Japahar said...

Boleh bah kalau kau ! hahaha...selalu juga mcm ni Aki...biasalah tu

kay masingan said...

ohoho...beg sandang si sumandak ni kan aki...heheh coool bah.

Fadzmie Mohamad said...

Tida salah juga bah tu tulung cewek bawa beg. Haha.

beaty said...

si sumandak ounya beg ni kan..he he

virgo19 said...

blh ba klu ko....tlng2 hehe...:D

nowriz said...

paling ngam! takut peragut mo rumpak.. hihihi..

sekali imbas macam jet li pula.. 2 kali scan.. si aki pula.. hihih ;)

Yvonne Iman Felicianus said...

Kau juga lah jejak AKI!yuhuuu angakat lugage sa pula.. :P

Merryn said...

Macho nyer your bag Aki!!

chegu carol said...

LOL! Ngam juga tu bag ko angkat...nasib ko tida sandang di bahu bis kalau sia nampak u in real life doing that, sia mungkin akan ketawa stail mengijik. But on a serious note, i dont mind bf/husband helping their gf/wife to angkat handbag for a while i.e. the gf/wife sedang tingu baju2, susah mau pigang2 tu handbag jaid minta tulung bf/hubby pigang.....but kalau angkat sepanjang masa (konon2nya mau kasi ringan bahu the gf/wife), bagus tu bf/husband ja lah yg start beli handbag suda.... :)

Armstrong said...

Hensem boy... hahaa macho o muka ko dalam sini boss. Kalo siapa mo cari gaduh, mo pikir dua kali dulu o. Wakakaa.

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..