Friday, October 21, 2011

Super Excited!!

si Aki's exciting today!! You know why?? Sebab minggu ni,bermula hari ini,ada camping church di Seremban!!.. Dan AY (Adventist Youth) dari BM (Bahasa Malaysia) Church se-Malaya akan datang dan berkumpul di Seremban!!

Mesti seronok.. Yalah,tahun lalu si Aki miss,so,tahun ni mesti pegi.. He he he.. ^_^.v.. and FYI,si Aki adalah seorang yang gilakan camping!!.. ^_^.v..

Mesti best sangat-sangat kan?? Jumpa banyak orang Borneo berkumpul di satu tempat,then camping add the excitement more!!

Argh,tidak sabar-sabar untuk tengok pelbagai gadis-gadis yang ada di sana.. Ha ha ha.. Ni kali la.. No worry,nanti si Aki share gambar juga.. Kalau ada lah..


And si Aki harap,kamu semua doakan si Aki punya koir mantap macam biasa ok?? ^_^.v..


And yeah,si Aki mau minta tolong kamu semua kalau boleh..


Minta bantuan daripada anda semua untuk VOTE kawan si Aki ni.. Klik SINI,and cari gambar ini di website tersebut dan Klik VOTE.. Tidak perlu daftar dan tidak perlu apa-apa pun.. Hanya VOTE!! Thanks!! ^_^.v..



Aki : Super Excited,and thanks for your time to VOTE!! ^_^.v..

Related Post



19 hacking script:

a-Me said...

wah.. bestnya ko Aki.. pi camping+gathering dgan youth2 Borneo.. especially klu d semenanjung kan.. mmg happening ni.. sbb dapat kumpul sma2 d tempat orang.. :)

DoRa Priscilla said...

Aki mmg suda mantap bah Koir :D have Fun Aki, jgn rambang mata nampak sumandak2 ar.. haha

Nana Eddy said...

Akhirnya ko pigi jua??? haha~ oh ya. dah dapat gaji kan~~ :p

nowriz said...

yeah! yang penting enjoy!! share pict aaa.. ;)

beaty said...

siok tu aki kalau dapt jumpa kawan dari Borneo...

Daniel Chiam said...

Sa rindu camping!!!!!!

GAMBAR AWEKS!!!! hahaha

All the best Aki and I doakan supaya mantap meletupsss prestasi anda semua di sana nanti :D

SoLy SoLicious said...

:)

kay masingan said...

selamat bercamping Aki!

Va Va Voom said...

Kasi share GAMBAR COWOKS juga buli kah Aki? ha ha ha ..JK btw enjoy ur camping kio.

Wency Elizabeth said...

sa pun suka ni join youth pnya activity.. smbl melayani, smbl cuti2 mata..ahhahaha.. dlu2 la masa zaman muda..hik

anyway, slmt bcamping ya..

lilies.john said...

ei.. sy jeles! sy x dpt join.. mo jgk jd slh satu dr tu sumandak!! ha ha

nah, got surprise for you...
http://liliejohn.blogspot.com/2011/10/goodbye-research.html
ha ha

Blackswan said...

Aki, thks so much for your kind gesture! Remember to buzz me if u need votes in future & I'll return the favour :) Enjoy your camp & happy blogging!

onie said...

aki good luck auk! jangan pancit tengah-tengah dah la :P


p/s:gambiaq cowok sekali ya :D

dyanared said...

tada anu ka..ermmm..tema pakaian??

Dida mumin♥ said...

yg penting enjoy kan akidal!....nasib sudah sihat boleh la ko berhappy2 full blast di sana tu..

Red Cherry and Avocado said...

Bah Aki boleh lah ko fishing ikan di Seremban tu itupun kalau ada masa kan. Bestnya camping lama sdh tidak pigi,bila si aki ckp psl seremban teringat PD..anyway it is, enjoy and Happy Sabbath.

♥Audeanor®♥ said...

Have fun Aki :)

Aemy Shamy said...

done! hehe good luck to your friend ^^

btw, aki, about your problem...mcm mna skrg..? are u ok now..? whatever it is, ko stay positif ja..setiap benda ada solution right, i know u can fix it..cheers k :)

Shack@AnjungMaya said...

seronok bah aktiviti ko ini aki..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..