Friday, October 21, 2011

Lukisan Realistik Pensel yang Hebat dari Paul Lung

Semenjak dua menjak ni,si Aki asyik share gambar kan?? Ha ha ha.. Maafkan si Aki,seorang penggila seni memang macam ni..

Masih lagi sukar untuk dipercayai,apa yang bakal anda lihat bukan lah gambar.. Semua ini hanyalah dilukis dengan sebatang pensel !!! 

Paul Lung, seorang Graphic Designer dari Hong Kong bahkan tidak pernah menggunakan pemadam pun.. Dia hanya menggunakan pensel 0.5mm, kertas A2 dan masa..Hm,lebih kurang 60 jam!

Hasil kerja beliau sangatlah cantik,menarik,tertarik kau memang da boom.. Paul Lung terpaksa mendokumentasikan hasil kerja beliau supaya orang percaya dengan bakat beliau tersebut.. Tengok pun taulah.. Argh,mereka sangat berbakat.. Kalau si Aki,lukis mata pun susah.... 




People











Cats





















Aki : Ok,sekarang anda percaya?? Ha ha ha..

Related Post



5 hacking script:

Dida mumin♥ said...

yg ini saya mcm boleh percaya lukisan realistik laa akidal...hehehe

Elih Japahar said...

Alamak, pakai line office tak boleh view gambar2 ni...hurmm, nanti malam lah dtg sini lagi...ok Aki?

uncle hyree said...

uncle setakat lukis kartun dan porno leh lah hahahahhaha

beaty said...

fuhhh....lawa ni

aiEz said...

memang superb,kalau la aie ada bakat macam tu..=..=!~

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..