Friday, February 3, 2012

The Way of Aki

Well, to be truth, you'll be seeing a lot of picture.. I have nothing to say but this picture will talk for me.. I guess so..

Yeah, this is the first post syiok sendiri and I'll sure most of you will muntah-muntah after reading this post..

Have a trust in yourself that what you might seeing is not the true fact but mostly reality.. And I serve you Aki Borneo since zaman muda-muda until recently...






Until recently (Last December)


Okay, finish vomiting?? So, can you give me the Idea, how "BIG" I changed??

Aki : The weight is adding due to age.. #Truefacts

Related Post



31 hacking script:

Dora said...

Sy suka coz byk gmbar! deii punya kurus ko dlu Aki, tp kan, sy suka lg tguk ko yg skg oo..

Miki Aya said...

ha ha :) sy rsa mcm sy pun mo bt begini la. teda gmbr budak ka aki?

Jue said...

Ya..best juga kan buat mcm nie..Mengimbas kenangan dari kecil sama skrg...Ya..Mana gmbr masa kecil ko Aki..?

YONG JIAO XIU said...

sapa kata yg berat btmbh sebab aging? tak kira bab berat zaman baby gan berat zaman sekolah sebab tinggi betambah.
hehe berat naik sebab aki tak jaga mkn lah tu, yg la kl, beb. mknan 24 ada, nak mkn je, hulur duit, dpt la mknan best. mesia ni syurga mknan.haha. so start from now on, watch out your eating habit.hehe true say ni.hehe.bet u'll get ur slim melim body tu back.

Aki said...

Dora : ya ka?? aiya, punah la harapan sa mo turun berat badan ni kalau ko suka yang gini.. ha ha ha..

Miki Aya : Yaaa, ko pun buat.. without butterfly ah.. :p.. Hm, sa nda jumpa gambar sa yang tem baby dulu.. yang kiut betul ni sampai sa sendiri pun mo cubit2 kalau sa jumpa.. Ha ha ha..

Jue : tu lah, sa balik Sipitang tu ari, nda jumpa2 ni.. sedih.. Ha ha ha..

Yong : Ha ha ha.. saje je tu, ekceli alasan.. :D.. sebab takleh nak trime hakikat berat dah tambah.. :p

Eryati said...

ahaksss....akak suka dgn gambar 1st tu..kemudian rambut kaler kuning n yg last sekali yg panjang tu..ala..ala penyanyi "hey wale..wale..." ekekkekeke

Rose Flower said...

Wuhuuuu Aki yang the lastest juga lah yang paling handsome!! tapi....gambar yang merenung jauh di dlm keretapi kaitu, gambar rambut punk kuning and gambar sexy pakai tuala ijau and espek itam juga lah paling manang hahahahaha....jan ko marah arr aki sia katawa lucu bah sia tingu....

echaRierie said...

sama ja tue..
cuma muka muda jadi mau dewasa uda..maka tua uda..haha..i mean matang la.. :D

Azeanthy Paiman said...

okey,i found lots attractive pictures here!haha.all mixed up feelings were here..muka dr kecil smpi besar sma jak ni aki,cuma yg currently ni lbh mature la..hehe.

meisnani said...

aahhaa semalam gamba yg pakai towel ijau tu ta ley open.. ariney da leyh.. omak kaw.. seksi euuww.. ahahahhaa

:: - LoLLy - :: said...

Haha starting from the first picture I seen till the last one, the most impressed part is your hair changing. :P

Michelle Sung said...

kalau ko naik timbangan, tu scale dpt read juga berat ko ka Aki? :p jk. sy suka gmbr ko yg time ko 'panjang' rmbut tu..sama yg 'aaaw-aaaw lembut' hehe

Blackswan said...

So this is the many faces of Aki. Pleasure mtg u, bro! Hahaha! Nice shots!

de engineur said...

Arghhh tidak!! Chelsea rupanya...........
Tiapa, this weekend kita jumpa di padang kio. May the best team win.

Cherrie.Mia said...

suka pula kau ni bergambar-gambar kan..

ABU said...

wah kemain lagi gambar gambr kau.. mengalah kan aku..

Joyce Joel said...

waaaaa. da transformation ow c aki. hehehe...

Amiirah-Cassan said...

Makin ke bawah MAKIN LUCU tu gambar ! bahahahha nice entry ! ilove this, hahahaha

kay masingan said...

banyak gambar si aki ni! heheh...tapi yg paling manang punya pic, posing di atas katil ngan spek mata..hahahha.

beaty said...

aik aki..muda2 owh gmbr ko mcm yakuza o yang bleach rambut tu..


he he he

o ya ada lagi post seksi ni yang pakai tuala..lol...he he he

sa ind aberani kasi tingu gmbr sa dulu2 yang innocent ni..he he buruk betul o

emy|farid said...

hafiz awan nano. hekhek

ning baizura pun ada. hehe

Ashley Easther said...

sexy oo yg pkai towel hijau..hahaha

FiSh. ohFISHiee said...

that's cool! :D i dont think i have so much changes in my entire life. lol. you look so cheerful in all pictures!

Latest: Must-Eat Before CNY Ends!

Wen said...

hensem ba juga si aki ni..hahahahhahaha.. *jgn ko kembang ar*

pic fave sa yg pkai towel tu..hahaaha..nda ba, just kidding..

Meitzeu said...

fuiyoohhh~~~ Hebat you. I never saw a guy posting so much of his vain pic! ahaha :D

p/s : My blog template & header been changed. Do drop by and let me know whether overall better now or not, okay? :) Thank you in advance.

mt
Meitzeu @ Blog

Meitzeu @ Facebook

Meitzeu @ Twitter

StellaClaire-Richard said...

Yg adidas lah plg manang LOL

Yana Khai said...

PIC YG KAKI TERJONGKET SAMBIL TGN SEBELAH TERLENTOK N JARI SEBELAH LAGI KAT BIBIR TU PALING AWWWCHHH MELETOP KAU DIK...HAAHAHAH....

:)

Diana Diane Teo said...

Saya rasa yang menarik pandangan saya adalan rambut si Aki. Adui! Canggih2 gila dan banyak betul stail.
Saya nampak Aki pakai baju KFC. Kerja sama KFC kah? Hehehe

Aemy Shamy said...

blum lg sy muntah ni..so blum cukup extreme lg gmbr2 ko :p haha. camwhore pula ko aa ;)
sy suka yg adidas tu...smart!
memang kurus la ko dulu kn aki..tp 1 ja yg x berubah dr dulu smpai skrg..aki tetap cool! ;)

Aki said...

Eryati : kenapa juga reshmonu?? ha ha ha..

Rose : hahaha.. tuala ijau kan semat?? :p

echa : ya ka?? sa tua sudah?? #kecewa.. ha ha ha..

kak yan : mixed up feelings ah.. ha ha ha..

meisnani : ha ha ha.. comey je kan??

LoLLy : well, that's the asset one.. :D

Mic : uit, masi kategori tagap punya berat badan ba ni.. :D.. ha ha ha..

Blackswan : ^_^.v.. hahaha.. yeah, this is me indeed..

de engineur : floyd, sa kecewa seri lepas leading 3-0.. ha ha ha..

Cher : kadang2 ja ba.. :D

Abu : Ini la kewajipan anak bangsa.. :D

Joyce Joel : Ha ha ha.. itu la tu tujuan dia.. :p

Amiirah : ha ha ha.. mesti la.. dulu serius ja kerja kan..

kay : ha ha ha.. tu gambar juga la paling menarik..

beaty : yakuza ka.. ha ha ha.. seksi kan tual saya?? :D

emy|farid : hahaha.. semua la ba ada..

Ashley : itu juga yang kamurang suka kan?? :D

Fish : hahaha.. that's my asset, cheerfulness. :D

Wen : sikit sa meletup.. ha ha ha..

Meitzeu : hahaha.. this is my vain pic post then.. :D

stella : ko punya keminatan juga lain dari yang lain..

yana : hahaha.. memang meletop pun kak.. :p..

Diana : hahaha.. rambut kan?? comel2 semua.. err, sa pernah keja kfc ba dulu tem di Sabah.. :D..

Aemy : ha ha ha.. dulu2 punya koleksi ba ni.. :D telampau cool pun nda bagus juga.. :D

Nani said...

Kau jugalah Aki. Hahaha! Mau juga buat entry gni tp nda larat aku membungkar gmbr2 lama.. Yg pasti dari dulu smp skg aku mmg lawa! (Uhuk! Uhuk!) :p

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..