Sunday, May 29, 2011

Unduk Ngadau 2011 (The Latest)

Ini gambar2 semua adalah Ihsan daripada Mr Augustine Jumat Album di Facebook.
yang saya share kepada semua dengan kebenaran beliau.. dia ada juga Website sendiri And buli juga kamurang  Contact
dia (0198310616) untuk Photography Session or Hiring.. sa suka gambar2 dia ni abis kan...................


AWESOME!!!
cuba kamurang tingu ni Beautician yang ramai2 ni..........Bayangkan la ada 41 orang peserta........
Jevyonne Jais (Beaufort)


Adelyn Joyce Masidah (Likas)
                                           ..

Affy Jackleyinda Entawin (Sipitang)

Alccy Justin (Tongod)

Alvera Raymond Kisil (Sandakan)

Arika Robert (Membakut)

Awine Binti Awang (Pagalungan)

Bo Tiza Athur S. Disimon (Penampang)

Caroline Anthonny (Tuaran)

Chenies Donny (Banggi)

Cheryl Lyn Pinsius (Inanam)

Conny Maling (Beluran)

Eva Eadora Wesmin (Kota Belud)

Fellyshynda Felix (Tambunan)

Gurjit Gonsilau (Putatan)

Harmieza Anak Sulang (Tawau)

Hiew Paul Len (Kinabatangan)

Jaimurni Binti Lunduman (Labuan)

Jessica Binti Joseph (Papar)


Jovenea Jim Lajim (Tamparuli)

Kelly Chrisheila Matanba (Matunggong)

Kieren Laurent Simon (Tanjung Aru)

Kok Yee Lu (Paitan)

Laura Simon (Klang Valley)

Loreadana Carlista Frederick (Keningau)

Martha Kail (Telupid)

Pathlyn Leosio M. Mikat (Kota Marudu)

Rachel M Alliun (Kota Kinabalu)

Shirly Arichat Enggoh (Kuala Penyu)

Shopie Angela Kutam (Ranau)

Sinolongan Dayaman (Pitas)

Stephanie Saib (Menumbok)

Susianty Binti Sidin (Nabawan)

Suzila Binti Amik (Sook)

Therisa Asri (Tenom)

Zarwennie Laja Besar (Semporna)
See.. Lawa kan?? Hehehe.. Alphabetically Order lagi sa susun kecuali yang dari Beaufort.. abis Gojes ba.. Tu la sa taru dia d atas.. Hahahhaha..

Tiada didalam gambar (Kudat, Kemabong, Tungku, Lahad Datu & Kunak) 

by ©eXYanne Collection

Related Post



16 hacking script:

LuLuLaLaLengLeng said...

saya suka yg likas tu.mcm budak2..:))

Aki said...

sa suka yang beaufort.. tu la sa taru dapan2.. Hehehe..

Miki Aya said...

cantik2 dorang suma ni :) mungkin tuaran/ranau/beaufort/telupid blh menang...haha ;)

Aki said...

Hehe.. smua cantik2 kan?? ^_^.v..

tiara dryden said...

sy suka tongod :)

♥ Connie . said...

aku mau wakil taun dapan :DDDD tungggu aku yer ;P

Aki said...

gyrle,ko sapu smua.. UN,sama UG.. ^_^.v.. Ko mampu tu..

♥ Connie . said...

i will i will :D *preparing myself* :P

♥ Connie . said...

oh ya, sama pula kita, Beaufort bah yg lawa, ngam lah dia duluan sa nmpk :P

Aki said...

her face look familiar to me.. hahaha.. and I don't wanna tell U,who r the person crossed in my mind after seeing her Pic... ^_^.v..

♥ Connie . said...

aihhhhh !! aku mau tau jugaaaaaa !!

Aki said...

hm,U maybe?? :-p

♥ Connie . said...

wah !! aku kah? HAHAHAHAHAHA (perasan cantik sudah ku :P)

Aki said...

no la.. ko lagi cantik dari dia.. hehehe..

♥ Connie . said...

kembang kempis hidung neh :D jangan bah ko begitu, saya tahu lah saya siapa *nangissss* T__T

v said...

sungguh cantik-cantik semuanya...go go girls! you can do it!

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..