Saturday, June 4, 2011

Hey You!! Yeah You!! I Like You..

Hi hello semua orang..
Wah,ni ari c Aki balik2 ja dari Church, (c Aki pigi church hari Sabtu) trus c Aki buka laptop..
Dan,apa lagi,buka la tu Account Gmail.. (kamu tahu apa tu kan?? alaa,tu email ba) Hahaha.. ^_^.v.. Trus kelihatan la email yang bejurut2 (banyak sangat) jadi c Aki pun buka lah satu2.. Yang 1st,mimang la c Aki buka email notification dari Mangareader tentang komik/manga kegemaran yang baru diupdate.. (c Aki ni memang kaki komik.. Hahaha)

Pastu,mula la c Aki blogwalking.. Mula2 c Aki pigi We Are Sabahan BloggerMania [WSB]  cari kawan2,mana tau ada yang mengumpat.. Oleh sebab teda yang mengumpat c Aki,maka c Aki pun mula la mengumpat c Miiraa (ini geng si Aki jadi tukang karut d Page WSB) di wallpost WSB.. Siap tag2 kawan lagi.. Haha.. Kotoh..

Dan c Aki mula la merantau lagi.. tingu blog list c Aki di Our Phonetography tu.. Jumpa la kawan2 yang kaki Update.. c  Aki klik ja pakai butang scroller (yang butang macam roda tu,kalau klik macam besa kan,dia trus buka link yang diklik ke new tab).. Then c Aki mula meneroka satu2.....


Timothy
1st c Aki baca Teknik Menghilangkan Love Bite.. amboi.. eksaited c Aki membaca ba kunun.. Hm,belum pernah pula Love Bite2 ni.. nda tau syok ka tida.. (tipu ja la ko sana Aki).. Hm,terpulang la,sepa kaki Love Bite tu,bulih la tumpang2 baca sini..

Then c Aki round2,tingu cerita seharian mereka.. Ah,yang durang2 ni memang kaki cerita,macam c Aki juga.. Antara blog2 yang sempat c Aki betenggek is blog c Iman yang cerita pasal mata dia yang istimewa.. c Aki terbahak2 ketawa baca.. Hahaha..
Tumb
trus blog c Tumb yang sedang HOT.. kesian dia.. hahaha.. (dia ni ging sumandak c Aki,waktu c Aki sedang menaip ni Post,sumandak c Aki sedang lepak sama c Tumb la) Hmm,besalah tu Dik,ramai orang jeles bila kita lebih.. Hahaha.. Yang penting,ketawakan durang.. ^_^.v..'

Sis Hellinie
Then c Aki pun baca blog Kakak dia,kakak Hellinie.. Syok ni dia punya style menulis.. mimang hebat.. Sa pun tertipu mula2.. tapi last2,hm.... baru sa tau apa kisah di sebaliknya.. Continue to Write Kakak.. I will Always Love your Post.. (ceh,cakap inglish lagi kunun ko sana).. Hahaha..
Cinoi
Then,c Aki p round2 c Lilies sama c Cinoi punya blog,durang cerita pasal kehidupan seharian durang dan apa yang durang sedang buat.. Cam besa la.. ^_^.v..
Dan c Aki pigi lawat la blog2 yang besa dia pigi tingu macam blog c Cikgu Jue yang sedang buat  lawak d Page dia.. Hahaha.. ^_^.v.. Adakah patut.. (Cikgu2.. relaks ko)..

Beaty
Then. Blog c Beaty lagi.. wah,ada orang komplen dia pakai DSLR?? oi,diam2 sudah la.. tia puas hati pula tu urang2.. jeles la durang tu teda DSLR macam c Beaty.. anyway Beaty,sa suka gambar ko,jan susah..
Miiraa
Then pigi pula di Blog c Miiraa.. haiya.. dia punya updated post,pasal Mira ni.. Wah,sungguh sa allergic tingu tu perkataan Mira.. Hahaha.. dari atas post,sampai bawah post.. Miiraa ja c Aki nampak.. Tapi sa suka dia ni.. sa Cinta dia...punya post.. hahaha.. Kiut pun ada,cumil pun ada.. tapi sa nda peduli,sa gaduh juga sama dia ari2.. Hehehe...

Then tiba2 kawan c Aki bawa la p karaoke..(bagus kalau sedap suara c Aki) Trus c Aki pun bersiap dan jalan.. Hm,itu ja la untuk hari ni.. Rajin2 kamu kacau sa kalau mo jadi mangsa macam durang ah.. ^_^.v..



Aki : Sering rajin mengomen di blog orang dengan harapan ada urang pigi mengomen post si Aki,tapi,sayangnya,ging2 karas di atas tu juga kaki komen.. TQ Kawan2..


by ©eXYanne Collection

Related Post



18 hacking script:

Amiirah-Cassan said...

baaa ! kana umpat bha saya di post dia . hahahaha matai laa gini ni . hihi tapi ada lori ada bas . hahaha ^^ lain hari saya balas :) MUAHAHA *ketawa jahat

Daygku Nurhayatii said...

hahahaha. tq2. tiba2 ada header sa sna. mesti c yen suruh ni kan? kahkah. c yen lepak sini sbab eskep tu. p marah dia. hahaha. *sggup mara ka x ni ahh?
haha.

beaty said...

ada juga sa d sini ni...wakakak nice juga jalan penceritaan ko ni aki...alalalla

anyway tq for the post n sa taru ko d blogroll ko..

mana satu mau taru ??ermm

Alfian J. said...

Aik, blog aku tia kna lawat ka?

Anne Nurain said...

waaa.. rajin bha c Aki..
ailaikk... huhuhu...
bha, ku komen da ni..
ngee~~~

Amiirah-Cassan said...

nanana bos merajuk . kekeke

Aki said...

Mira : Bukan ko suka lagi ka tu kena umpat?? hehehe.. Tingu,pembuka dan penutup sa bagi ko mira,len kali gaduh lagi sa ah??

Tumb : Oh,sa la yang suruh dia eskep tu.. Hahaha.. Sa ni die hard fan ko punya entry.. rajin2 update ah..

Beaty : tertakluk kepada tuan Blog gia itu.. Hehehe.. ^_^.v.. Hm,sa mimang gini ni,suka mencarut..

Alfian : ai bos,ko punya blog la yang ari2 kena lawat.. WSB tu.. hehehe..

Nang : Hehehe.. Mimang rajin ni kalau tem teda kerja.. Hahaha..

zureen said...

napa teda header saya? hahahha

Aki said...

Cikgu Jue : Sa berusaha juga tadi.. tapi,sa teingat ko pakai Code ja kan.. malas sa mo print screen.. Hehehe.. ^_^.v.. Telampau canggih da ba ko.. :-p

zureen said...

akii.. hahahha! tapuji laaa~

Aki said...

Hihi.. nanti kalau sa teda idea,jangan susah,print screen tahap gaban tu.. :-p.. Hahaha..

Ellen said...

Hai Aki...salam kenal...ni dari blog beaty..hehehee...baru hari ni sampai sini ni...bah mari jabat tangan berkenalan..hehee

-=d.o.d.o.t=- said...

Adede..hi pula keja c rex...tp siok juga sa baca...hahahah..

Aki said...

Ellen.. Hehehe.. Slam kenal juga.. ^_^.v..

Dodot : Hehehe.. sot2 kan c Aki?? Hehehe..

Fuze said...

Nasib sy nda kna umpat.. haha..

Cinoi said...

Ahahaha baru ku baca ni hari post ni. Away bah aku. Huahuahua diumpat rupanya aku di sini

Cinoi said...

Uii manada bah aku cerita pasal kehidupan seharian jak.

Aki said...

bukan ba Cinoi,masa tu ko sedang Borneo Kiss ba tu.. cerita kehidupan seharian la tu... Hehehe..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..