Saturday, June 18, 2011

Sanggupkah Anda Bermadu?

Hi kawan2 sekalian.. Happy Sabbath!! Apa khabar?? Hehehe.. c Aki sihat2 saja ni... (melainkan kamurang tidak suka si Aki sihat la).. Ok.. Hari ini c Aki datang dengan tajuk yang agak panas.. Terutama untuk kaum Perempuan..

Haha.. Apa kata anda??

Kalau lelaki,perkataan ini paling manis didengar.. Tapi kalau perempuan pula,hm,mestilah tidak mau kan?? (jadi apa ba yang ko mo cakap ni Aki??)

Ok,ini sebenarnya Post untuk menerangkan kepada Kaum2 Wanita di luar sana, bahawasanya,biarpun Boyfriend anda ataupun Suami anda (cakap ja ba lelaki Aki..) seorang yang setia,jujur dan anda sangka menyintai anda sepenuh hati,sebenarnya,anda masih tetap akan bermadu.. PERCAYALAH..

Ok,mari kita lihat senarai ini.......
Kaum Wanita harus bersedia untuk bermadu dengan :



KERETA   -   Ya,tepat sekali.. Jiwa seorang lelaki,majoritinya mencintai kereta (sabar ja lah kan?? haha) Jangan cakap lelaki,perempuan sekarang pun sudah mula mencintai kereta masing2..

Jangan anda berasa jeles kepada kereta suami anda yang sering dihias indah,menarik,dimandikan sekali sehari,dishampoo.. Wah,mengalahkan layanan dia terhadap anda.. Inilah madu anda yang pertama Puan2...



VIDEO GAME  -  Sebanyak2 lelaki yang c Aki kenal,kebanyakkannya kaki game,daripada game bola (game peberet c Aki ni tau..) game kereta, game bola (aik,bukan da sebut ka??) game dan game dan game segala.. Haha..

Sangat banyak.. Ingat,ini adalah girlfriend updated yang paling setia bersama kaum lelaki (kecuali game over,paksa la mo mula balik.. silaka.. haha)..Ingat Puan2,ini salah satu madu anda yang agak hebat penangannya..




KERJA  -  Tidak dinafikan,ini menjadi salah seorang MADU yang paling kuat pengaruhnya terhadap Suami Anda. Hahaha.. Seorang LELAKI yang mencintai kerjayanya,biasanya mampu menumpukan lebih masa untuk kerjanya.. (workaholic la ko rasa??)

Biarpun semua itu dilakukan untuk Anda,namun,kadangkala,apabila cemburu menguasai diri,kerja merupakan salah satu MADU untuk Suami anda yang paling mencabar keWanitaan anda..  (aina,bahaya ni tau.. haha)





dan........


ada satu MADU yang mana,bila suami anda mencintaiNYA dengan sepenuh hati,anda masih sayangkan suami anda,malah dengan MADU anda sekali...
(hahaha.. kamu rasa apa??)
.
.
.
.
.
.
.
iaitu...
.
.
.
.
.
.
.
ALKITAB  -  Sesiapa yang Suaminya merupakan PENCINTA kepada Alkitab,c Aki pasti,anda semua tidak akan pernah risau untuk bermadu,kerana anda juga SAYANG dan CINTA kepada MADU anda ini.. Yalah,maksudnya,anda dan Suami anda Akan Lebih Dekat kepada TUHAN KITA.. ^_^.v..

Jadi,kesimpulannya... BERMADU MEMANG MANIS.. ^_^.v..


(petikan Ayat Bible)
1 Samuel 12:24 Hanya takutlah akan TUHAN dan setialah beribadah kepada-Nya dengan segenap hatimu, sebab ketahuilah, betapa besarnya hal-hal yang dilakukan-Nya di antara kamu.



 Aki   :   Saya sayang Girlfriend saya 


by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

ABU said...

kalau bemadu yg itu diorng ndak kisah kot hahaha..

Far8 budak baik said...

hahahaha..lelaki bermadu
takpe..kalao pempuan bermadu..
lagi ar..lelaki pun marah kn..
jadi..hidup saleh yakkob..
hahaha=p

nawal addina said...

oke , tamo komen bnyak2 . aku bwah umr [?] hahahaha

pape hal , hdup salleh yakkob . ha ha ha :P

Yvonne Iman Felicianus said...

cinta saya selalu kasih madu saya.. 1.kerja dia
2.kereta..

hoho

Aki said...

Abu : eh,jan ko bos,ada juga yang kisah tu..

Far8 : Tu ar pasal.. aku pun tak tau nak cakap camne..

nawal : tak kesah,bawah umur,yang penting,hidup salleh yakkob.. hahaha..

Yvoonne : Biasa la ba tu.. ^_^v..

beaty said...

huh aki..ini ka madu pula...kalau lah lelaki kan misti pasal kereta dan tu game...

sa harap yang paling akhir tu kan jadi sama fiancee sa juga ni...

aisey tu ayat paling akhir..sa suka...

DiDa Licious said...

Aki~semua sy nda sukung kecuali yg paling last...hahahha

meaw said...

bermadu tu macam mana? (soalan nak kena pelempang,hehe)

Aemy Shamy said...

Memang..sy awal2 suda kena kasi madu..bf sy lebih syg kereta dia drp sy, sbb aritu sy terscratch kereta dia guna handbag, trus dia membebel..huuhuuu :(

Yen said...

memadukan sy sanggup tp klu di madukan nda sanggup woo..hehehe.

Yvonne Iman Felicianus said...

iya bha..biasa sudah sa.. pstt aki nama saya slh eja.. :P

Aki said...

Beaty : Ya wajib.. hahaha.. :-p.. ^_^.v.. Madu kamurang paling kuat peranan.. Hm,madu yang last tu kan,aiya,c Aki pun belum kuat sangat tu.. Haha..

Dida : Iya betul!! Sentiki Kak Dida..

meaw : Memang hang nak kene pelempang.. hahaha..

Aemy : Wah,telampau.. hehe.. Memang gitu la tu kalau Lelaki.. ko sabar ja la ah??

Yen : Ko memang ba Bosku.. aiya..

Ebontut : Sa mimang sengaja tu.. Hahaha.. ^_^.v..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..