Friday, June 17, 2011

Header Mereka

Hi kawan2.. Sori,c Aki lambat post ni ari.. Sebabnya??

c Aki diminta tolong kawan2 untuk buat header blog diorang.. Hehehe.. ^_^.v..

Setakat yang sekarang ni,c Aki baru siap 3,dan ada lagi 2 belum siap,sementara ada 2 lagi,sedang menunggu arahan,sama ada diorang sudi mau buat ka tida.. (hahaha,apa la maksud ko ni Aki??)

Hm,tanpa membuang lebih banyak waktu
(ko ingat ni perhimpunan?? haha)
 Haha.. Ok,mari kita tengok satu2......

klik gambar untuk lebih menjiwai

Ok,yang 1st ni milik Kak Dida,skrg masi on progress untuk dibaik pulih....
Terus terang c Aki agak bermasalah dalam membuat header untuk Blogger Perempuan,sebab biasanya perempuan ni suka yang Fancy2.. So,setelah berbincang2 dengan Kak Dida sendiri, c Aki hold sampai sini setakat ini,dan mungkin akan ditambah baik.. ^_^.v.. Sorry kalau tidak cukup memuaskan hati Kak Dida..

Lagi satu,background Kak Dida yang berwarna putih agak menyukarkan c Aki untuk buat pilihan warna untuk Header ni.. Hehehe.. Tapi,c Aki cuba ja la..

Sila lawat Kak Dida di BLOG beliau..


klik gambar untuk lebih menjiwai
Yang ini pula milik salah seorang rakan opis c Aki.. Hehehe.. Ini pun belum siap sepenuhnya,tapi,lebih separuh.. Yalah,maklumla,kalau perempuan punya blog ni,biasa mau yang berbunga2.. Sabar ea Suzie..

Sila lawat BLOG beliau...

klik gambar untuk lebih menjiwai
Dan yang ni juga merupakan salah seorang rakan opis c Aki.. Hehehe.. Dia ada terlibat sikit la dalam design2 dia ni.. Terutama dalam pemilihan huruf dan warna.. Yang gambar tu pula dipilih oleh c Aki dan diedit oleh c Aki.... Hehehe..

Dan c Aki sangat berpuas hati dengan ini design sebab,simple and memang synchronized dengan dia punya background...

Jadi,sudikan lah diri melawat ke BLOG beliau..



Anyway,terima kasih kawan2 kerana sudi mengorder header dari c Aki..

Aki  : Berusaha Untuk Menjadi Lebih Baik Selepas ini..

by ©eXYanne Collection

Related Post



14 hacking script:

nawal addina said...

nice laa :)

guna CS ka ?

Aki said...

nawal : CS tu ape?? Aki guna photoshop je.. Baru nak blaja..

DiDa Licious said...

Aki...jgn bgitu ba..as per requested baitu...sy yg minta kan...still sy suka baa...dun wori...nnt klu sy ada kesukaan baru saya kasi susa ko lagi aa...jgn ko bilang nda mau tau!..hahahah

fazrulnoor said...

terima kasih bah..mmg puas hati

Aki said...

Kak Dida : Ok ba kalau kau.. ^_^.v.. O ya,kak dida sudah tukar tu dia punya adjust width for entire blog pigi 1000??

Rul : ngko ni takde2 la Rul.. hahah..

ChentaEty said...

wow..aki..pakar buat header...hehe...:)

~KLaRraPaRiS~ said...

cantik woo :D

zureen said...

wahhh.. bulih buat bisnes ni~

Yvonne Iman Felicianus said...

Si Aki baini..kau juga la..nanti sa mau minta buat header lg sa kestau kau ah.. :P

Aemy Shamy said...

Eeee...cantik oh...sy pun mcm mau order ni sama ko..boleh ka? Macam mana tu..??

Aki said...

Ety : Nda la pakar.. hahaha..

Klaraparis.. TQ.. ^_^.v..

Jue : setakat ni belum lagi..

Iman : bulih ba kalau kau..

Aemy,contact me on Facebook private msg.. hehehe.. senang sikit berhubung.. :-)

nunui Joe said...

wahh terer lah main photoshop.. sy plg terer pn buang jirawat guna Ps ja. hahaha

beaty said...

huh sa nmpak ko punya design kan mcm tergerak sa punya hati mau buat header ..nanti kalau ada masa sa mau buat la ni..hu hu cantik owh..

Aki said...

Nui: Photoscape ah.. c Aki pun suka pakai tu.. ^_^.v..

Beaty : Thanks Beaty.. Tapi ko lagi campen ba buat.. hehehe.. ^_^.v..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..