Friday, September 9, 2011

I Miss Her Already.....

Holla semua!! semalam di post INI, si Aki ada cakap tentang kepulangan si Sumandak kan?? hehehe.. Well actually,si Sumandak punya bas kena kensel semalam,so si Sumandak balik hari ini..

the Result,si Aki terpaksa EL lagi satu hari.. Hahaha.. demi menghantar si Sumandak ke stesen bas yang berdekatan.. Hm,rindu si Sumandak oredi..

Nak buat camana kan?? Masing-masing ada tanggungjawab.. Ok,masa untuk mengimbau kembali kenangan bersama si Sumandak?? ^_^.v..

Ini gambar-gambar yang sempat diambil ketika si Sumandak bersama si Aki sepanjang 1 minggu lebih ini.. ^_^.v..


Have a nice day everyone!!

Aki : Miss her already..

by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

♡ a-Me ♡ said...

Wah... si Aki start missing2 her sdah ka.. xda pa bah.. next time jmpa lagi.. :p

beaty said...

lovey2 c aki ni ari..bh nanti lagi jumpa bh..he he he...

wah banyak baju kamu sama kan...sia suka..sweet betul kamu ni kan..

psttt tu ka spek baru si sumandak?

aki knp gambar ko inda tingu camera..semua mcm breakaway? he he

Yvonne Iman Felicianus said...

Anduk si AKI kerinduan sudah sama si sumandak..sabar kau AKI.. nanti jumpa lagi kan..

BTW ya kenapa gambar kau x tingu kamera mcm errr...hmmm nah tingu si beaty puns kumin seja laa..

nowriz said...

ololooo... sweet..
sabar la ya mr. aki & ms sumandak..
begitu la tu kalau c.j.j ni..
tapi sy percaya.. kalau sama2 setia..
cinta tu sentiasa mekar di hati..
& bila jumpa lagi.. semua masalah tinggal di belakang..
every moment bersama.. adalah saat2 paling manis dalam ingatan..
:D

Pink Diva™ said...

Akak suka tue pic No.9 si Aki ..smart giler..peewiiit!! hehehe

misya mialen said...

i miss my syg aso...huhuhu

Beatrice Bianus said...

wawawa....:) sweet la kmu aki

Just said...

ehem ehem... tepa ba tu bejauhan kan aki.. lagi bikin kuat itu ikatan ba urg bilang.. ;p

Chii said...

i know the feeling. kawen la cpt2 aki heheheh

Daygku Nurhayatii said...

edeiii. ngegeh na juak ompuan ya ooo. HAHAHA. #maka jeles. :DD miss arianne too. :(

Aemy Shamy said...

oh so sweeeeeet!!! ^^
alala rindu sudah dia...xpa la, rindu tu salah satu kemanisan dlm relationship.. :)
nnt jumpa lg kan ^^

lilies.john said...

alaa, dekat jak bah tu penang tu aki... p jak sna klu miss suda... he he he

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..