Thursday, September 8, 2011

Kembali Pulang

Waa.. Kenapa 12 hari berlalu dengan begitu pantas??

Takkan tidak boleh bagi can lagi sehari dua??

Hm,oklah,masing-masing pun ada tanggungjawab kan??


si Sumandak mau balik Penang sudah hari ni.. Bye Sumandak!! Belajar Bagus2..

si Aki pun akan mula sibuk da kerja di opis..

Arrrgghhh..



Aki : Gud Luck Sumandak!! ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



21 hacking script:

echaRierie said...

alala..sweet..hehe..

Elih Japahar said...

Waahh! romantisnya c Aki dgn sumandaknya...go go go chelsea haha

Beatrice Bianus said...

sematnya kmu aki..sweet......:)

beaty said...

cute kamu dua ni aki...heheh pandai betul kamu ni dua....he he he

ROLLENS said...

woww.. chelsea pula ko ah aki....hohoo...

suzie shazana said...

mn ada kau msk opis rex org raya pun dah blk tau ko nak beraya sebulan ke???
ha..ha..

Beatrice Bianus said...

aki.....!suka sy tu lovey dovey tuesday......thank u so muchhhhhhh

Dida mumin♥ said...

akidal...both of u look so cute bah!!!

Michelle Sung said...

eseseseh....sweet ba durang... hihi

Merryn said...

awww... mula mula gajah boleh lalu... last last semut pun tak muat!! :D

Merryn said...

still with that pink bag! LoL!

KaoRu said...

alolololooo sweeett :3

~KLaRaPaRiS~ said...

babai sumandak...
Aki akan merindui mu disana! =D

Just said...

uitt.. baju sama oo! pandai lg tu bedakat duduk.. hahahahah... bila lg jumpa kunun? :)

nowriz said...

anduk ba... sweet!3x...
gud luck sumandak si aki...
;)

✿ Mitchell ✿ said...

adadadada ^^ tp yg sya geram tu bj bah ;p

ChentaEty said...

alala..comelnya..photo c aki ma mandak dya ney..luluh hati sy nampak..so sweet aki..=)

meaw said...

acececececey aki,haha :D

OrangeFay said...

Punyaaaa sweet...bkin jeles oww...:3

Azeanthy Paiman said...

bah,jd klu sdh bjauhan tu,jgn nakal2 aa aki.huhu..

kay masingan said...

dui jauh2 kunun mula2..
sweet kapel o kamu ni Aki..hehhe

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..