Friday, September 9, 2011

Ini Baru Kurang Ajar

Berita ni dah beberapa hari tersiar,namun si Aki tetap ingin share,sebab rasanya,masih ramai lagi yang tak tahu sangat pasal ni.

Kejadian MAMAM ROBBERY,pada 28.8.2011 di Seksyen 15,hanya 15 minit berjalan kaki daripada tempat si Aki punya rumah..

Weh,come on la, orang tengah bersahur,tidak kurang pula yang lepak2, mungkin tengah update blog,kena rompak.. Apa punya kerja la.. Siap bawa parang..


Daripada pemerhatian di dalam CCTV,perompak2 ini bukanlah kelas professional. Sekadar perompak sampingan saja. Sebab mereka hanya tahu mengacah.





Tapi,apa pun,balai polis terdekat,sebenarnya berada di Seksyen 15, Shah Alam juga. Even kawan si Aki yang polis pun bekerja di sana.. Ini bermaksud,perompak-perompak ini adalah orang di sekitar kawasan ini juga,kerana mereka tahu bila waktu pegawai polis datang meronda.


Setakat ini,belum ada laporan tangkapan dibuat.


Aki : Teingat zaman muda dulu,tengah syok-syok aramaiti,ada orang datang bawa samurai letak di leher kawan si Aki. Part paling bodoh, kawan si Aki tu masih sibuk be'sms'.. Bodoh..

by ©eXYanne Collection

Related Post



10 hacking script:

nGiau said...

sial puna pencuri..bodoh..kin panas gia tu

Beatrice Bianus said...

paling kin pns..tampar2 tu gg

misya mialen said...

nilai kemanusiaan yg sdh hilang...sedih tp, itula kehidupan skrg...

Diary oF Mine said...

kesian kan aki?? huhu... paling la suda tu org.... pnjht!

kay masingan said...

teruk kan aki....

Aemy Shamy said...

i can't watch the vid..dia ckp kena remove suda.. :(

Armstrong said...

Geng, bulan April lalu sia ada stay di ruma kawan 1 bulan. N kalo nda silap, tu kedai makan, sia pernah pigi makan sana oo. Yang itu kalo jalan kaki sikit, buli sampai KFC kan?

Aki said...

oh,yang ko stay tu seksyen 18.. hehe.. yang ni rompakan,seksyen 15..

Armstrong said...

O ya ka. Sia tinggal di rumah pangsa yang depan dia ada gelanggang main futsal, n ada playground. Siok tu playground dia, yang dia guna weight kita sendiri untuk exercise ni. Ko tau ka tu.

Aki said...

tau,tu rumah pangsa bepagar kan?? hm,iya,syok tu playground yang macam tu,tida tinggi kos mentenen dia..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..