Thursday, September 29, 2011

Satu Enam Kosong Sembilan

gambar minta puji,koleksi lama
Ok,post ini post pendek hanya untuk menjawab soalan Aemy dan beberapa daripada anda dalam post yang INI <- klik,puan Aemy ada bertanya tentang tarikh keramat itu di dalam ruangan komen..


Well Aemy, ataupun sesiapa yang miss it, jawapan sebenarnya boleh dicari di SINI <- klik.. Itu post lama si Aki and kalau kamu semua baca satu persatu, maka,tau lah kamu..

In case kamu semua masih bingung,tengok tajuk pun tau dah kan??

* sila klik satu persatu link yang diberikan untuk memahami persoalan ini..


Aki : Kurang sihat.. Kepala berdenyut-denyut

Related Post



8 hacking script:

beaty said...

apa soalan c aemy ahh...sa tidak dpat kasi relate owh...erm bukan bday ko ka tu ari

DoRa Priscilla said...

Aemy ask about aki's birthday on the 16th Sept.. hehe..

Take care Aki, get well soon :)

nowriz said...

umm?? sy bingung... suda klik satu2.. tapi nda jua pahamm.. sori ya.. lambat pick up ni.. :p

anyway.. sy jua yg termiss wish hapi birthday sama ko...

nda pa.. hari2 pun boleh wish ba tu..

selamat hari jadi aki & si aki borneo!!!

v said...

happy belated bday aki! sama bday ko ma hari Malaysia! ko anak sejati Msia!

Dida mumin♥ said...

sa sudah wish ko hari tu kannnn?????????

Red Cherry and Avocado said...

Happy belated birthday Aki.

P/S cantik ni tempat, di mana ni?

Aki said...

Red Cherry : Di Santubong.. :-)

Aemy Shamy said...

hehehehe ko ni suka kasi malu sy oh kan.. :P
siap panggil puan lg oh. hahaha..sorry aki, sy x tumpukan perhatian ketika membaca :P ehehhehehe..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..