Thursday, September 29, 2011

Datuk dan Janda Muda

berudu (bukan gambar sebenar)
Seorang datuk berumur 85 tahun pegi klinik untuk buat 'medical check up'. kerana usia sudah lanjut, pengambilan sampel sperma adalah penting utk menentukan tahap kesihatan si datuk.

Doktor: Aki...ambil BOTOL ini dan bawa sampel sperma anda esok pagi OK??

Aki : Bah ... Alrite!! Buli ba kalau kau..

Keesokan pagi...si datuk berjumpa dengan doktor itu dan...

kosong
Doktor: aik... Kenapa botol ni bersih dan kosong... Mana sampel yg saya minta??

Aki : Susah doktor kalau dah tua ni...
       
        Saya guna tangan kanan...tak boleh, guna tangan kiri pun tak boleh juga

        Saya minta tolong dengan bini...dia guna tangan kanan, lepas tu tangan kiri pun tak boleh juga

Doktor: Lepas tu apa kau buat??

Aireen (bukan gambar sebenar)

Aki : Saya pun minta tolong si Aireen, janda muda, jiran sebelah rumah, dia guna kedua belah tangan pun tak boleh juga... dia kepit di paha pun tak boleh juga


Doktor: Aik... berani juga kau minta tolong dengan jiran kau?

Aki : Mesti la ... sebab kami tidak boleh buka TUTUP tu botol­­...



Aki : Saya suka ini cerita.. Siapa yang kuning??


Related Post



14 hacking script:

ABU said...

talugum!! hahahahahaha

au'deanor said...

miahahaha...mengarut btl si Aki ni. Ala Aki patutlah sy yekan link di blog sy x dpt rupa2nya Aki sdh tukar url blog

au'deanor said...

*tekan (typo bah, ssh ni guna touchscreen)

Umie Artoqiemie said...

Otak kmk sentiasa pink, xda wana kuning indah.haha.

DoRa Priscilla said...

haha.. sy nda mau mgaku..

beaty said...

adeh si aki..baru lah..wkakakak

Heidi Shafiq said...

hahahaha.. dasyat la citer ni..

Dida mumin♥ said...

kenapa saya pun terfikir pasal tutup botol juga...emm, maksudnya saya org paling nerd la kan...huahuahua...

Sam'z Ha said...

aki cakap kutur!!!!!! haha

Idea2Talk @ I2T said...

Sia ingat kan dia nda subur suda..hahah~

Pertt Alpah said...

adei... ko ini..hahah

kay masingan said...

hahaha..sia kuning oooo..kikikiki

Anonymous said...

Alala, x dpt baca oh kalau dari hanfon... Apapun, utak ku putih ja hehe

hasri awang hasri said...

hai wak boleh berkenalan dgn u

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..