Saturday, October 1, 2011

30 haribulan 9 dan 1 haribulan 10

Hm,dulu waktu masih kecil..... si Aki meragam,korang layan..


Macam-macam ragam,pun masih juga dilayan.. Susah juga kalau jadi anak yang comel ni kan?? 
Sampailah si Aki belajar untuk....



Berjalan.. Masih juga gigih mengajar si Aki..

Suruh si Aki pegi skolah.. Belajar baik-baik..



Walaupun kadang-kadang,pandai eskep pegi tempat orang buang sampah.. Cari tin aluminium.. Masih juga tetap bersabar dan terus mendidik si Aki..
Bawa si Aki tengok movie kegemaran si Aki...


Pastu bagi duit lagi...

 Sampai lah si Aki jadi berguna macam sekarang ni...




dan walaupun si Aki selalu melawan cakap korang dengan menyokong pasukan bola sepak lain..




Tapi,tetap juga korang sudi memberikan si Aki sesuatu yang paling si Aki hargai dalam seumur hidup...



Kasih Sayang anda.. Thanks my Beliau.. Happy Birthday yang ke entah berapa.. Semoga panjang umur dan dapat belikan si Aki hadiah lagi tahun depan..

Happy Birthday Mama.. 30 haribulan sebagai penutup September..

dan

Happy Birthday Papa.. 1 haribulan sebagai pembuka Oktober..
 

Sungguh si Aki jeles dengan anda berdua kerna tarikh lahir selang 24 jam..




 Nah kan.. popular sudah kamu.. habislah.. 

Ok,ucapan serba ikhlas ini dari kami yang comel..


dan kami lima beradik..





Related Post



13 hacking script:

♥Audeanor®♥ said...

Happy bday to mama & bapa si Aki... Bestlah tarikh lahir parents si Aki ni. Me likey 100x

Dida mumin♥ said...

Happy Birthday to THEM aki....whay a lovely parents & such happy family!

DoRa Priscilla said...

Happy birthday to papa n mama aki!! :D Great job on Aki ^^v haha

Ko anak sulung ka Aki? hehe

Idea2Talk @ I2T said...

Unik la birthday parent ko aki..hahah...sia nda pernah tepikir pn...hehe...mst diorang romantik masa mula2 jumpa dulu..haha..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hahaha..gelak guling2 fee tgk gambar edit tuh..dahlah pakai pampers..haha..samalah aki, CHELSEA jugak! yeay!

comelnye sumandak..hehe..

HB to them...;D

beaty said...

wah happy bday sama mama n papa ko aki...wah rumantik durang kan..he he

wah aki...suka betul ko tampal2 muka apro d gambar bb tu ahh..

LOL

Azeanthy Paiman said...

haha..comel nya ni gmbr...sdh sy tukar link ko d fav bliglist sy aki.hehe.

-=d.o.d.o.t=- said...

wahhh...best la diorg pnya date bday..hehehe...
selamat hari jadi sm mama n papa ko ahh..hehe

echaRierie said...

Happy Belated b'day to mummy and Daddy ko Aki..
May GOD bless them always..
heee..

Red Cherry and Avocado said...

Uiyo one comel family pula kamu ni kan..Happy Birthday lah sama your dad and your mom...bah Aki jan smpai org ambik tu gambar2 mamabapa Aki trus silap haribulan mengaku mamabapa dorang nanti..hehe

Oh Chelsea pula Si Aki ni kan...

Aemy Shamy said...

oh so sweeeeetttt!!! mcm ni la anak yg mithali & comel. hehehe.
happy birthday to your sweet mama & papa..may god always bless them...& smoga dorg panjang umur, murah rezeki & ceria2 selalu ^^

kay masingan said...

wah sweet o aki...sampaikan salam hari jadi saya pada mama n papa ko ah aki...

Nani said...

comel si aki muka kartun hihi

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..