Friday, October 14, 2011

Vitaliy "Vitalik" Vladasovich Grachyov

Sebelum tu,untuk Cuterianz, sila klik Link Ini.. -> Pantun si Gunaqz

Hm... rasanya dalam beberapa entri sebelum ni, si Aki banyak berkongsi dalam bahasa English kan?? Ok.. Sebenarnya, si Aki lebih suka memakai Bahasa English dalam menaip entri sebab lebih mudah untuk menyusun ayat dan bermain dengan kata-kata.. Adess.. Talampau.. ^_^.v..

OK,hari ni si Aki mau cerita sikit pasal Vitas..


Vitaliy "Vitalik" Vladasovich Grachyov (Russian: Виталий Владасович Грачёв, Vitalij Vladasovič Gračëv), yang lebih dikenali dengan nama pentas Vitas (disebut /ˈviːtɑːs/; Russian: Витас),adalah seorang penyanyi pop Russia , komposer, pelakon, dan pereka fesyen terkenal..

Ok,apa yang menarik tentang Vitas ni??
Senang cerita,mari play video ni dan nilai sendiri bakat beliau.. Biarpun lagu dalam bahasa Russia,sila dengar suara beliau ok??





OK.. Apa pendapat anda?? Menarik bukan??

Suara beliau sangat tinggi.. dan superb..

Tapi,tahukah anda.. si Aki mengenal Vitas daripada orang lain....

Ingin tahu siapa orang tersebut??

Ok,kita tengok video yang satu ini pula.. ^_^.v..





Haaaa.. Inilah dia 'orang lain' yang si Aki maksudkan tu..

Cayalah Bro.. Lu memang hebat dan berani.. Eh,siapa berani buat macam ni?? si Aki mungkin berani selepas minum 1 karton beer.. Kalau tak... hm...

Paling suka bila dia buat muka macam ni..



Anyway, sudah lama si Aki ingin kongsikan semua ini.. Cuma baru berkesempatan hari ini..



Aki : Jangan buli kawan si Aki tu OK?? Dia lebih berani daripada anda semua.. ^_^.v..

Related Post



13 hacking script:

aiEz said...

aki check emel...

Azeanthy Paiman said...

org mana ni laki aki?mntap..huhu..


aki,cmna mau buka malware d blogger oo?sy kna infected la.xtau cmna mau buka malware tu..urmm..

Niena Pengembara Ilahi said...

best la lagu nie :)

Niena Pengembara Ilahi said...

ni bahasa russia ea...akak pestime dgr nie

Niena Pengembara Ilahi said...

muka innocent hahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

muka innocent hahaha

Wilee Tee said...

nice

kay masingan said...

Aki ko tau mula2 sa dengar video no 1..memang siuk betul, then sa tingu chinese dude tu..(mula2 sa ingat, dia akan buat lebih baik) ..tetapi..adehhhhh...saya tertipu lah..hahahahhaha.
paling sandi time tarik suara tinggi tu..ahahhahahahah
ok ka dia ni?

Va Va Voom said...

Memang terer lah ne orang mimic si "Vitas" hahahah.tapi pandai geli sa tgk muka dia lama2..kuangx2

Daniel Chiam said...

sa suka dia main kening... hahaha

beaty said...

hensem juga tu budak cina kan..he he pandai dia mimic..cuba ko mimic ..he he

SoLy SoLicious said...

tegak bulu roma mendengarnye~

Aemy Shamy said...

smat c vitas ni...
tp skali tgk vid ke 2...
adehh kin panas juga org tu..hahaha..menyampah sy tgk gaya dia ohh..mcm mau tampar..hahahah! :P

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..