Sunday, November 20, 2011

Cute Blogger Gathering : Exiciting Surprise

Hey yo!! ^_^.v.. How are you CUTERIANs??? Ha ha ha.. Ni kali la.. Cute Blogger Gathering bakal berlangsung tidak lama lagi.. ^_^.v..

So, ada rasa berdebar-debar menanti hari tersebut?? Jangan kamurang bingung-bingung ah.. He he he.. si Aki sangat eksaited sampai hari-hari tengok tu event di FB.. He he he..

Ok,bila kira-kira balik, rupanya kita agak ramai juga.. ^_^.v.. He he he.. Mau tengok bukti?? Nah..



Ramai kan?? Bayangkan setiap diorang ni bawa pasangan masing-masing.. Ini belum termasuk yang bakal pegi tapi tidak klik attend di Facebook Event.. He he he..

Event Official Page :  http://www.facebook.com/event.php?eid=273792892641758


 OK,macam biasa,mari kita tengok siapa yang bakal hadir.. ^_^.v.. He he he..


Hm,sudah kenal ka semua ni?? Sila pegi berkenalan sesama sendiri ok?? ^_^.v.. He he he..

Siapa eksaited angkat kaki!! ^_^.v.. He he he.. Bah,jangan lupa,kita beramai-ramai memeriahkan suasana ok?? Siapa yang tidak join tu,rugi la kamurang.. Plus,kamurang tida sporting.. Ha ha ha..

Ok,siapa mau kerja rumah lebih.. Sila buat background untuk gambar comel kita tu,dan post di blog masing-masing ok?? Erm,softcopy untuk gambar-gambar yang besusun tu, ada sini.. Don't worry,ini PNG format.. So,boleh diedit sesuka hati.. Dan tiada background.. Sila buat sendiri kalau rajin..


Jangan lupa kasi tinggal link sini.. Err,gambar-gambar ni si Aki curi dari fb,blog dan google.. He he he.. Yang artis macam si Dev,CathJ tu,hm, google la.. Yang lain,FB sama Blog.. ^_^.v.. Sori ok?? Ha ha ha..

Er,yang mau softcopy gambar kecil tu single-mingle,mana tau mau buat susunatur sendiri, sila minta si Aki by email di rexs.yanne@gmail.com . . . He he he..

Untuk info, sila rujuk Event Official Page :  http://www.facebook.com/event.php?eid=273792892641758


Err, tidak sabar si Aki mau jumpa kamu semua.. :-p..

Aki : Counting Days.. ^_^.v..

Related Post



18 hacking script:

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Kalau bukan cuti lewat sia memang mau sangat ikut ni..jelesnya sia sama kamu semua...

Sia ada klik attend tapi nda dapat hadir..kecewa la mcm ni :(

Aemy Shamy said...

ada juga yg sy belum kenal...haizz suda la sy ni pemalu..segan la sy ni..klu sy malu2 nnt ko timbak ja sy aa aki..hahahahaa :p
this is great! thx aki :) smart oh ni poster, bleh la print besar2 gantung d picnic site kta nnt..haha :p can't wait!!!!!! ^^

aiEz said...

jeles,macam aie ramai jer dapat jemputan gath blogger perak..tp sume xdapat pergi gath2 macam ni sebab kebetulan hari kerja...:'(

SoLy SoLicious said...

haishh.... buat kt sane mane la dapet den nak pogi..huhu

nGiau said...

aki..sya bkkn tida sporting..sya ada stpm..huhuhu

Niena Pengembara Ilahi said...

fuyyOoo

KaoRu said...

mcm sy mo pigi seja ne taw :D

FiSh said...

lol i cant join if im not cute?

-FiSh
ohFIShiee.blogspot.com

محمد رازيق said...

wah.. bestnyer, bro yang join ni semua kena comel ek?? hehe

debrajill said...

ooo! i hope im in kk tat time tapi macm tidak dpt o..i will only be in KK on the 23rd! argggghhhhh!!!! alaaa!!! a few of blog gathering sudah saya miss ni..sighhhhh..

Dev Clarehova said...

saya harap sa dapat attend!!! Gunaqz~~~ nnt kita bekontek ahhh...ambi sa dirumah!! hahaha

meisnani said...

Semoga aki happy ya mase gathering tu... =) Nani ta dapat nak join... sORRY.. ermm =(
ape2 pun nape still bnyk angels tu?? ahahhaa

Daniel Chiam said...

Wakakaka saya la yang paling x sporting di sini xD

beaty said...

inda sabar mau jumpa kamurang..he he he ada ajk lawak juga kan..c Gun la tu kan

StellaClaire-Richard said...

Siok jg ni aki, ada gathering.. Sya mcm x dpt pla tu 18 dec tu tau..hmm... Btw, jgn lupa kasi blog it out nnti psl ni gathering ;)

chegu carol said...

awww nice effort aki!
bah sa kasi habis dulu segala aktiviti kesibukan saya minggu ini and get done with the gathering's activities.

Aki said...

Elih : Tiapa,ada lagi lain kali ni.. sa pasti.. :-p

Aemy : Relax!! And no worry,sa timbak sepa malu2.. kcuali si Aki.. :-p.. Ha ha ha.. Bah,print ba banyak2 kalau brani.. :-p

aiEz : Bro,relax je.. Kadang2 kite memang tak dapat tunaikan semua jemputan.. Tapi,skali skala,kene gak.. :-)..

Soly : Akak nak pegi tak kalau aki wat kat KL?? :-p

nGiau : No worry, sa paham juga tu..

Niena : He he he..

KaoRu : Bah,pigi2.. Jan tia pigi.. :-p

Fish : Everybody's joining is cute.. :-p..

محمد رازيق : tak.. cume yang join tu,comel.. :-p..

debrajill : No worry,still have other time juga ni.. He he he..

Dev : Kasi jadi ah.. si Gunaqz pigi tu.. Jaga ko tia pigi.. btw,malam kita pigi karaoke ah?? :-p

Nani : Well,mane lah aki tau sume angel pegi.. :-p..

DC : Ya,kau la yang dimaksudkan tidak sporting tu.. Ha ha ha

Beaty : Ha ha ha.. sa pun counting days lagi ni..

Stella : aiya,cannot make it ka?? Tiapa la stell,kirim salam sama Gabriel ah.. :-)..

Chegu : Yeah ha.. Menghitung hari.. :-p

CathJ said...

artis ah???? wah.... ni kali lah... boleh pula google utk cari photo ah... hahahahhaha...

wah mcm ni mau berkenalan dulu sama org2 ni tau... ^_^ (Nasib ada link)

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..