Thursday, October 27, 2011

Audit SPK and KFC

Damn, bad news.. Ingatkan boleh rest sekejap.. Ya,oleh sebab si Aki di antara Draftman terpantas yang ada di JKR, dengan bangganya si Aki mengumumkan 1/4 recent ongoing project punya drawing hampir disiapkan,which is a GOOD NEWS sebab si Aki mesti siap sekurang-kurangnya 80% sebelum bercuti December nanti.. Ha ha ha..


Yalah,takkan mau pegi Cute Blogger Gathering dengan kepala masih teringat-ingat pasal kerja kan?? Ha ha ha.. Denga kisah INI yang masih berlegar-legar di minda, memang agak slow la si Aki punya kerja..


Lepas tu,tiba-tiba ada unit meeting tadi,then bagitau yang minggu depan,2-4hb November 2011, ada pasukan Audit datang.. Audit SPK (Saya Pun Kurang tau).. And the bad news is,bertambah-tambah la kerja si Aki sebab filing mau buat re-arrangement balik,which is sebelum ini,apa yang si Aki tau, Fail Surat Masuk Keluar ja.. Matai..

Maksudnya,si Aki tidak dapat cuti la ni minggu depan?? AAhhhhh,tidak!!.. Hm,lantak la.. Ok,tidak apa, yang penting,si Aki dapat SNAKE PLATE.. err,snake?? oh.. SNACK PLATE VOUCHER for Free dari Miss Kayau.. ^_^.v.. Ho ho ho.. Thanks Miss Kayau.. ^_^.v..



Can you believe I'm gonna havin KFC for Dinner tonight?? Or maybe Supper.. :-p

Aki : Lama sudah tidak Makan KFC,semuanya gara-gara INI!!

Related Post



13 hacking script:

Daniel Chiam said...

Mihahahah how do you like the new tom yam crush? lol

a-Me said...

Aki.. sama la ni.. next week Team Audit pn dtang jga pi company kami.. Yg bikin xda suka tu habis la smua bnda kna kurik2... nanti mo simpan balik lagi, klu minta ckit2 xda pa juga ni smpai bergunung2 bah dorng minta, bikin paning seja...

aiEz said...

aki jemput la aie sekali...yosh!=='

Mixhedryanson said...

audit adalah perkara yang paling dibenci. hahaha :P KFC? wow, lama sudah nda mkn kfc ni.

SoLy SoLicious said...

kite cuti !! yeaa!! kasi jeles aki

Red Cherry and Avocado said...

Aki ko try yg tom yum sdap tu.Even saya ni very typical dusun girl saya mahu kasitau juga yg makan dgn nasi + kfc ayam tom yum sedapppppppp...

kay masingan said...

oh saya tetap suka yang spicy original.
bah ko buat lah kerja tu rajin2, jgn kasi lambat2. x siuk cuti kalo masih ingat2 kerja..

Diana Diane Teo said...

Hey, previously saya pun auditor juga xD.. But now no more working as auditor, back to become student again

Lapar yer nampak tue gambar. Klu bab2 KFC, Diane paling suka ialah chessy wedges dia...

Aki, kau sudah sembuh kah dari sakit? :P

Meitzeu said...

NIce one! Got free KFC. :D

I already tried the tom yum crush. taste.. like no big difference ehhH~~~~

Meitzeu
http://www.facebook.com/meitzeupage

Umie Artoqiemie said...

pat voucher bukan tauk ngajak nak? haha

beaty said...

bah aki ko kasi siap lah kerja ko ah...gambate!!

Rose Flower said...

Kena lagi terbuka post ko ni time2 lapar trus terasa mo makan kfc pula

sweetandspicy said...

Lapar oo sia tingu tu kepsi.. ko ka yg buat tu lukisan sndiri aki? kiut ni hehe. ba. good lak kasi siap kerja! tida siok tu kalau teringat2 time mo pg enjoy.. bkn mcm kami.. cuti sikul.. hehehe.. ;)

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..