Thursday, July 14, 2011

Koleksi Ketagihan

Yeah.. Siapa ada ketagihan??

c Aki pasti,mesti masing2 punya ketagihan sendiri kan??

Ketagih rokok misalnya,ketagih Facebook.. n yang sedang membaca ni sekarang,c Aki pasti,anda ketagihan blogwalking.. Hahaha.. betul kan?? Jangan nak tipu.. c Aki gigit guna pensel nanti.. baru tau... (apakah gigit guna pensel..)...


Hehe.. Oh ya,sebelum tu,ini WORDLESS WEDNESDAY semalam..
Pastu,ada satu yang c Aki mahu kamu semua imbau kembali masa lampau... ada di SINI > Aku Orang Asing..

Dinasihatkan membaca yang di atas jika belum.. ^_^.v..

Yang sudah baca dan Komen tu,Tahniah.. Anda pembaca Karangan BM versi Sekolah c Aki yang pertama!! Dalam blog ni la.. Hahaha..

OK,tadi cerita pasal Ketagihan kan?? Nah kamurang,c Aki ketagihan dengan............





1. tengok betul2.. Haha




2. OK,tolong kira bintik hitam yang ada..





3. Tolong cari,mana satu bunga yang bergerak..





4. Hehe.. Kegemaranku.. Tornado..





5. Putar.. Putar..





6. Nak masuk ke,nak keluar??






7. ehhhh.. kepala jangan ikut putar skali ye..









8. Ok,yang ni best.. Anda melihat beberapa Pinky Dot!! Haha..

pastu,sekarang,FOKUS tanda + di tengah... dan anda akan nampak Dot Hijau yang sedang berputar....

Opppss.. Tunggu dulu.. Jika anda Fokus lebih lama pada tanda + di tengah2.. Anda akan mendapati,semua Pinky Dot akan hilang,dan yang tinggal,hanyalah Dot Hijau yang sedang berpusing2... ^_^.v.. Hahaha




8,cukup lah kan?? Hahaha.. saja mo bagi kamurang exercise awal pagi.. ^_^.v..

Aki : Menguji mata merupakan satu cara untuk tidur dengan mudah.. ^_^.v..
by ©eXYanne Collection

Related Post



10 hacking script:

~KLaRraPaRiS~ said...

PENING @.@

beaty said...

fening lalat

echaRierie said...

senaman mata..hahaha..
pening bha Aki..

Aki said...

KLaRraPaRis : Haha.. apakah pening..

Aki said...

beaty : Eh,ada lalat kawan ko tingu?? hahaha

Aki said...

echaa : Hahaha.. mana da pening.. paling2 pun,juling mata.. ^_^.v.

Aemy Shamy said...

Wow! Magic oww! Haha..mana bah ko dpt ni..? Smart ni...
Bagus dorg kasi jadi ni benda test rabun utk dpt lesen kan..eh, apakah :p haha..

virgo19 said...

aki yg no.1 gerak skit2 knn...yg no.2 btul2 bikin pening...mau mgira knn pdhl nada ba kn bintik hitam?? yg no.3, bla tgk 1 particular bunga it stop moving knn tp bla tgk bunga len dia gerak...tp yg d tengah mcm nda gerak lgsg..

yg no.4 n no.5 just gerak2 ja 2 kn...

no.6 msuk kuar pn ada...no.7 nada pa2..ada prob sdh mataku...

no.8 aku mmg da pening da...

ckup da exercise ku ni hr...

♥ Connie . said...

SERIOUSLY SERIOUS number 7 doesnt work on me, biar betul?? atau saya yg ada eye problem? T.T

Fadzmie Mohamad said...

Ging, terus aku pening ni. 1 papan panadol sudah aku makan. Aiya. Haha.

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..